Autor: Informer/A.S.

06.01.2024.

17:31

Foto: Instagram printscreen/danica_crnogorcevic

Džet set

Ovako Danica Crnogorčević sa suprugom đakonom ide po badnjak! Pevačica podelila snimak iz automobila, svi oduševljeni prizorom (VIDEO)

Danica Crnogorčević, pevačica etno i duhovne muzike, jutros je zajedno sa svojim suprugom, đakonom Ivanom Crnogorčevićem otišla po badnjak, a sve to je zabeležila i podelila na mrežama. 

Informer

 

Naime, njih dvoje su se automobilom zaputili po badnjak, a u jednom trenutku je Danica počela da peva. Ubrzo joj se priključio i suprug, pa su zajedno u glas pevali pesmu "Oj badnjače, badnjače". 

Podsetimo, Danica je zapravo popadija. U braku je sa suprugom đakonom Ivanom Crnogorčevićem i ima četvoro dece. Ona je u svom velikom intevjuu za Informer, između ostalog progovorila i o tome kako izgleda njen jedan dan. 

- Dan izgleda tako što ne spavam, za mene nema noći i dana (smeh). Meni je sve to isto, pošto je bebica još uvek mala. Trudim se da što više budem nasmejana zbog svoje dece i supruga, da nervozu zbog manjka sna ne širim oko sebe. Kad svane jutro, ulazim u kuhinju, spremam šta treba za taj dan, doručak, ručak, užine, sve ono što svaku ženu čeka od posla u kući, čeka i mene. I kad se vratim s nekog većeg koncerta, moj dan je isti, nema nikakve razlike. Čak se nekad desi da ne mogu da ispratim kako je bilo na koncertu i da ispratim objave, niti da sumiram utiske. Nekako svi zajedno uživamo u tome i bitno je da tu svoju energiju čuvamo i štedimo za ono što nam je prioritet - da deca ne osete nedostatak pažnje - rekla je Danica, a ceo intevjuu možete pročitati OVDE