07.01.2024.

09:57

Foto: E-Stock

Džet set

"Videla sam nešto što sam želela celog života" Aleksandra Prijović ronila suze, jedan kadar je bio dovoljan da se slomi

Muzička zvezda Aleksandra Prijović dete je razvedenih roditelja, a sada je ispričala situaciju koja ju je posebno pogodila, a koja se odigrala na jednom od njenih spektakularnih koncerta.

- Moji roditelji se ne viđaju često, skoro po nikada, ali na mom koncertu su bili svi zajedno. Sedeli su jedno pored drugog. Videla sam nešto što sam želela celog života. Ja razumem da svako živi svoj život... I, kada neko ne može zajedno, ni ne treba da bude, ali sada u Nišu, pre koncerta, svi su bili na istom mestu. Tata sa suprugom, i mama... Svi su bili na istom mestu, a to se desilo, možda, dva ili tri puta - rekla je Aleksandra u emisiji "Balkanskom ulicom" na Blic TV.

Informer

 

aleksandPodsetimo, godina 2023. bila je u znaku Aleksandre Prijović. Pevačica je oborila brojne rekorde, ali je postavila i nove standarde kada su muzičke turneje u pitanju na ovim prostorima. Nakon tri koncerta u beogradskoj Štark areni, ona je nastupila rekordna pet puta u Arena Zagreb, što do sada nije pošlo za rukom nijednom muzičaru na ovim prostorima.