Autor: Informer/A.S.

07.01.2024.

23:43

Foto: ATAimages

Džet set

"Počeli smo da živimo zajedno": Slavica Ćukteraš progovorila o svom dečku, otkrila da li planira uskoro da stane na ludi kamen

Pevačica Slavica Ćukteraš uživa u ljubavi sa di-džejem Vladimirom Aćićem, sa kojim je započela i zajednički život. 

Slavica je ispričala da joj je Vladimir velika podrška u svemu, kao i da joj mnogo znači što se i on sam bavi muzikom, pa ima razumevanja za njen posao. 

Informer

 

- Osim što je duhovit, neposredan i iskren, od prvog dana mi je pokazao da može u svemu da se nosi sa mnom i da bude velika podrška. Znači i to što je i on u muzičkom poslu, pa se razumemo i znamo šta sve to nosi. Ja sam osoba koja, ako oseti poštovanje i ljubav, ne samo od partnera, već i od prijatelja, saradnika, uzvraćam duplo više. Naravno da ima i situacija kada bude problema, nekih ne tako divnih situacija, ali sve se brzo reši kada su ljudi normalni i znaju šta imaju pored sebe - rekla je ona. 

Pevačica je priznala da Vladimir živi zajedno sa njom i njenom ćerkicom.

- Da, počeli smo da živimo zajedno, tako da on, moja ćerka i ja sada činimo jednu lepu zajednicu. Njemu, iako to verovatno ne bi priznao, nije uvek lako sa pevačicom - ispričala je pevačica. 

Informer

 

Slavica je zatim otkrila da li planira uskoro da stane na ludi kamen. 

- Ne bežim od toga, ali i ne jurim za tim. Jednom sam bila u braku i posle toga shvatila da taj papir ne znači ništa, osim, eto, da se reše te neke pravne stvari. Nije da planiramo venčanje, ali ako se bude desilo, verujem da će se to saznati. Svakako bi to bilo nešto intimno i samo za nas, kao što je i inače u mom životu kada su takve, privatne, stvari u pitanju - izjavila je Slavica za "24sedam".