14.01.2024.

22:29

Foto: Google/printscreen

Džet set

Boki 13 za Informer: "Upravo sam operisan peti put"

Boki je, kako nam je potvrdio, peti put operisan, a on je crevnu metaplaziju zadobio u zatvoru gde je boravio tri godine.

Informer

-  Operacija samo što je završena. Ne znam kako je prošla, valjda je sve u redu. Imam bolove. Izvađeni su mi lipomi, dva preciznije. Jedan je bio na jednoj strani, drugi na drugoj. Ovo mi je peta operacija - kazao je Boki, koji je dodao da će bolnicu uskoro napustiti:

- Trebalo bi nekoliko dana da budem u bolnici - kazao je Jovanovski za Informer.

Poznati šoumen jednom prilikom je otvoreno govorio o zdravstvenim problemima koji su nastali tokom njegovog boravka u zatvoru kada je dobio čak osam čireva:

- Moje zdravstveno stanje, iz dana u dan, uz bilo kakvu komplikaciju, moglo bi da bude opasno po život. Dijagnostikovana mi je "crevna metaplazija" stomaka i dela tankog creva, više od 90 odsto je uklonjeno. Tužno je što je moje zdravstveno stanje postalo tema rasprave u celoj zemlji - započeo je Bojan, pa šokirao.

- Čovek kome je izvađeno više od 90 odsto stomaka je imao subtotalnu gastrektomiju zbog prisustva više od osam čireva - crevna metaplazija, što znači prekancerozno stanje. Trenutno ponovo imam čireve i nekoliko varikoziteta (krvarenje iz želuca, prim. aut.) koji su opasni po život. Sa ovakvim zdravstvenim stanjem nisam bio u stanju da budem u zatvoru, u kojem sam izdržavao kaznu na koju sam pravosnažno osuđen i zbog toga sam pušten na kućno lečenje. Sa sobom nosim čitavu terapiju da bih funkcionisao, pored toga što imam ozbiljan režim ishrane, koji zahteva posebnu hranu da bih funkcionisao - izjavio je Jovanovski prošle godine.