Autor: Informer.rs

18.01.2024.

10:25

Foto: Zoran Sinko

Džet set

Katarina Živković se rasplakala u emisiji! Pevačici pokazali fotke iz prošlosti: "Za sve sam se sama izborila"

Kaća je paralelno išla na takmičenje "Zvezde Granda" i pohađala medicinsku školu. Ona ističe kako je to bio najbezbrižniji deo njenog odrastanja.
Bila sam član kulturno umetičkog društva, profesionalno sam se bavila folklorom koji sam igrala 12, 13 godina. Tu sam pekla zanat i to je bilo prelepo druženje. Sećam se koliko sam srećna tada bila, to je najbezbrižniji deo mog života - rekla je Živkovićeva.

Informer

 

- Jao rasplakaću se, sramota me je što plačem. Mislila sam da su ove fotografije izgubljene. Zašto sam ovako emotivna. Šta si mi uradio? - pitala je pevačica voditelja emisije ne mogavši da obuzda emocije dok je gledala sliku sa roditeljima.

Katarina je istakla da ju je jedna posebna fotografija slomila.

Informer

 

Ovo mi je jedna od najdražih slika. Ne znam kako će vama ovo da zvuči, ali ja sam jako ponosna na sebe i svoje roditelje. Meni niko u životu ništa nije dao, poklonio, za sve sam se izborila sama uz pomoć svojih roditelja i njihove ljubavi. Nenormalno je da ne volite mesto odakle ste došli, ali prvenstveno volim svoju porodicu, onaj osećaj da nikome ništa ne dugujem, da su mi savest i obraz čisti i da ne postoji prepreka koja može da me zaustavi - kroz suze je ispričala Živkovićeva.