Autor: Informer/A.S.

20.01.2024.

16:33

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Bikovićeva verenica podelila sliku iz porodičnog doma na Dorćolu! Pogled sa terase oduzima dah, ovde uživa sa glumcem i sinom (FOTO)

Izabranica glumca Miloša Bikovića, Ivana Malić, porodila se 9. januara i na svet donela dečaka kojem su roditelji dali ime Vasilije. 

Informer

 

Nakon izlaska iz bolnice, ponosni roditelji zajedno sa svojim naslednikom uživaju u luskuznom stanu na Dorćolu, a Ivana je sada podelila prizor iz porodičnog doma. 

Ona je fotografisala terasu koja je bila prekrivena snegom, a ono što su svi primetili jeste da se sa njihovog prozora pruža prelep pogled na Kalemegdan. 

Informer

 

Podsetimo, nakon što je postao otac, Miloš se oglasio za medije i rekao da ništa ne može da se poredi sa osećajem koji je imao kada je uzeo prvi put svog sina u ruke. 

- Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara - izjavio je Miloš koji i nije baš spreman za "slatke muke" koje ga očekuju:

- Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke - kazao je glumac.