Autor: Informer/A.S.

21.01.2024.

19:15

Foto: facebook

Džet set

"Uzimam učešće u istrazi": Otac nastradale Andrijane odlazi u Dubaji, Nebojša želi da sazna kako mu je ćerka poginula

Pevačica Andrijana Lazić tragično je nastradala 10. januara kada je pala sa 24. sprata zgrade u Dubaiju, gde je bila sa svojim drugaricama. 

Ona je na večni počinak ispraćena u petak, a sahrani su prisustvovali mnogobrojni članovi porodice, kao i prijatelji. 

Informer

 

Andrijanin otac Nebojša sumnja da je njegova ćerka imala napad astme, kao i da je zbog toga pala sa zgrade. On se sada oglasio na svom Fejsbuk profilu i otkrio da će otići u Dubai kako bi učestvovao u istrazi. 

- Mada kod mnogih njen slučaj izaziva interesovanje, treba imati razumevanja za porodicu, jer samo mi, porodica, osećamo stvarnu bol. Naši pravoslavni običaji nalažu nam ćutanje u periodu od 40 dana. Ja, kao pripadnik MUP- a, u svakodnevnom sam kontaktu sa Direktorom policije u Dubaiju, Isa Ahmedom Salem Ahmedom i čim prođe 40 dana, idem direktno u Dubai da direktno uzmem učešća u istrazi - počeo je tužni Lazić i spomenuo Andrijanine drugarice s kojima je bila u Dubaiju.

Informer

 

- Samo želim da kažem da njene drugarice, sa kojima je bila u Dubaiju, nisu ni pod kakvom sumnjom i da je zato policija dozvolila njihov povratak kući. Ja sam direktno tražio od Direktora policije da ih pusti. Nakon 40 dana ću se direktno obratiti javnosti i molim vas da se do tada strpite - napisao je on na Fejsbuku.