22.01.2024.

14:57

Foto: Informer/Instagram

Džet set

"Spasavao je život bebi i meni, nisam znala da čovek postoji!"Još jedna voditeljka stala u odbranu poznatog akušera!

Anđela je prenela svoje pozitivno iskustvo koje ima sa ovim akušerom i upozorila poznate ličnosti na to da pravilno koriste svoj uticaj na društvenim mrežama: 

Informer

- Retko se oglašavam na neke teme, međutim, sada zbog svog stanja imam potrebu da kažem da sam najveća srećnica koja je u obe svoje trudnoće "zapala u ruke" najvećeg stručnjaka i čoveka koji svojim znanjem i zalaganjem može protiv zakona prirode - Prof. dr Željka Mikovića - započela je izlaganje na svom profilu na Instagramu voditeljka na Prvoj televiziji i nastavila ispovest:

Informer

- Prvi put slučajno, jer je spasavao život i bebi i meni, a da ne znam da taj čovek postoji. Drugi put ne bih ni ostala trudna! A moje isksutvo nije usamljeno, znam mnogo primera i srećnih krajeva visokorizičnih trudnoća zahvaljujući tom čovekku, koji, garantujem, svoj posao radi najbolje moguće, čista srca! Molim vas da u ovoj borbi za prava žena i trudnica pazite čija imena pominjete i na čiju karijeru bacate senku! Saosećanje i podrška za sve žene koje su doživele neki oblik akušerskog nasilja - napisala je Anđela koja je zamolila i druge javne ličnosti da vode računa šta postavljaju na svoje profile:

Informer

- Mislim da bi javne ličnosti sa velikim brojem pratilaca morale da osećaju određenu odgovornost i da vode računa šta objavljuju na svojim profilima. Ne možete objavljivati nečija imena i fotografije na osnovu pisanja raznoraznih profila. Svako danas napravi profil, napiše nešto o nekome iz najrazličitijih razloga i zahvaljujući neodgovornosti pojedinca, to vidi 100.000 ljudi. Razumem želju da pomognete da se nečija loša iskustva čuju i pročitaju s ciljem da se stvari pokrenu nabolje, ali uvek se nađe neko ko želi da zloupotrebi nečiju dobru nameru! Zato, budite odgovorni i ne nanosite nepravdu boreći se za pravdu - zaključila je voditeljka.