25.01.2024.

15:16

Foto: ATA Images

Džet set

Ova moćna žena ih je naterala na brak: Svi detalji ljubavi Meline i Harisa

Malo je poznato da su se Melina i Haris upoznali kada je on već bio proslavljeni pevač, a ona studentkinja treće godine.

Informer

Upoznali su se 2002. godine u Sarajevu, a njihova veza tada nije bila ozbiljna, što je Haris jednom prilikom i potvrdio:

- Melina i ja smo se upoznali u Sarajevu. Sve je to bilo spontano, jednostavno se desilo. Za sada nam dobro ide, a šta će biti posle, videćemo. Sve je krenulo iz avanture. Ni ona ni ja nismo se ovome nadali. Onda smo u jednom trenutku rekli jedno drugom: "Hajde da napravimo dete". Niko ne zna hoće li baš to biti priča za ceo život - ispričao je ranije pevač.

Informer

Njih dvoje zabavljali su se 12 godina kada je njihova prijateljica, a Melinina kuma Slavica Eklston, nekadašnja supruga vlasnika "Formule 1", došla na ideju da bi pevač i dizajnerka trebalo da se venčaju. 

Ona je iz jednog neobaveznog razgovora shvatila da Džinovići zapravo nisu zvanično u braku, tj. nisu venčani, te je, kako se tada pisalo, istog trenutka odlučila da uzme stvar u svoje ruke. Harisov venčani kum bio je industrijski magnat Filip Cepter.

Informer

- I prema Slavici, kao i prema Filipu, gajimo emocije dublje od prijateljskih. Oni su istinski članovi naše familije i to smo napokon ozvaničili - rekli su Džinovići u prvom intervjuu nakon svadbe, pisao je Hello magazin.

Svadbenoj ceremoniji prisustvovalo je tridesetak zvanica, bliski prijatelji i članovi porodice, pa je atmosfera bila intimna.

Iz ljubavi su dobili dvoje dece, ćerku Đinu i sina Kana.