25.01.2024.

17:57

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Informer ispred vile Harisa i Meline! Komšije poznatog para razvezale jezik: Ne žive zajedno, imali su probleme (FOTO)

Haris i Melina Džinović odlučili su da stave tačku na svoj brak nakon 22 godine zajedničkog života. Folker i njegova supruga roditelji su dvoje dece, ćerke Đine i sina Kana, a pre tri godine uselili su se u velelepnu vilu na Senjaku.

Prema navodima medija, Haris se iz kuće iselio, a mi smo otišli put elitnog beogradskog naselja kako bismo saznali nešto više o razvodu o kojem danas pišu svi mediji. 

Ispred luksuznog zdanja u koje su, kako se navodilo, uložili više od dva miliona evra nismo zatekli nikoga od članova porodice, međutim, komšije estradnog para, koje nisu bile zainteresovane za fotografisanje, progovorile su o Džinovićima. 

Informer

 

- Šta da vam kažem? Iznenađena sam i razočarana kao da su mi rod najrođeniji. Sve je delovalo kao da su porodica iz časopisa, ali očigledno je da su u svoja četiri zida imali probleme. Toliko su dugo bili zajedno, ne mogu da verujem da su se razišli. Oboje su mi dragi i žao mi je što se ovo dogodilo - priča za Informer komšinica Meline i Harisa. 

Gospođa koja u komšiluku "kralja meraka" živi već decenijama istakla je da je upoznata sa spekulacijama o neslaganju poznatog para, te da najviše sreće njihovu naslednicu Đinu. 

- Čula sam glasine. Već duže vreme se priča da među njima stvari ne funkcionišu, ali, znate kako, ljudi često pričaju svašta. Meni su se činili kao srećan par. Srećem njihovu ćerku koja šeta pomeranca. Preslatka je, i njihov sin, ali i Đina su lepo vaspitana deca - kaže komšinica, dok se gospodin u prolazu nadovezuje:

- Harisa nisam video dugo! Mislio sam da je to zbog toga što previše radi, ali kada sam danas video vest na portalima, sumnjam da tu već neko vreme i ne živi. Ko će ga znati šta je istina - završava za Informer stanovnik mirne i zavučene senjačke ulice.

Podsetimo, vest da se razvode Haris i Melina Džinović odjeknula je poput bombe. Mi smo ovim povodom kontaktirali pevača, koji nije bio raposložen da govori na pomenutu temu.

- Znam zbog čega me zovete, ne želim da dajem nikakve komentare - rekao je Haris za Informer.