Autor: Informer.rs

26.01.2024.

10:48

Foto: Instagram prntscreen

Džet set

"Da li tebi ovo izgleda prirodno?": Ćerka Harisa Džinovića o svim operacijama kroz koje je prošla, potpuno ogolila privatnost

Džinovićeva je svojevremeno odgovarala, na pitanja fanova sa pomenute društvene mreže i tada otkrila o filerima u usnama i nosu.

- Da li si radila usne? - glasilo je pitanje pratioca

Informer

 

- Da li ti stvarno misliš da je ovo prirodno - odgovorila mu je Đina, a onda je usledilo pitanje o još jednoj intervenciji.

- Da li imaš filere u nosu? - glasilo je drugo pitanje.

Informer

 

- Ne, ali sam imala pre i to mi je činilo da izgleda kao da mi nos izlazi iz čela, pa sam topila filer. Ali to je bilo pre godinu i osam meseci - priznala je Harisova naslednica.

Đina je u nekoliko navrata govorila i o svojim roditeljima koji se sada razvode. Podsetimo, Haris Džinović i modna dizajnerka Melina Džinović su bili u braku 22 godine, i pored Đine imaju sina Kana. Ljubavna priča Džinovića, započela je još kada je dizajnerka bila na trećoj godini studija. Varnice su se odmah pojavile, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se "jednostavno našli".