26.01.2024.

14:02

Foto: Privatna arhiva

Džet set

Pojavila se Andrijanina fotka pored prozora na 24. spratu! Pevačicin otac objavio sliku koja ledi krv u venama

Nebojša Lazić, otac tragično stradale pevačice objavio je njenu fotografiju iz Emirata koja ledi krv u žilama, a na kojoj se nalazi Andrijana, koja stoji pored velikog prozora na ogromnoj visini s pogledom na Dubaji.

Informer

 

Mnogi su pomisli da je pevačica možda upravo s ovog prozora pala i tako tragično završila život. 

Andrijana, koja je preminula tokom putovanja sa drugaricama, stradala je samo tri dana po dolasku u Dubaji, a sahranjena je devet dana nakon što je njen život tragično okončan. Međutim, misterija oko njene pogibije i dalje intrigira javnost.

Informer

Njen otac Nebojša istakao je da će, nakon što se bude navršilo 40 dana od njene smrti, otići u Dubaji, kako bi se lično i detaljno pozabavio istragom o tragediji koja je zadesila njegovu porodicu.

- Mada kod mnogih njen slučaj izaziva interesovanje, treba imati razumevanja za porodicu, jer samo mi, porodica, osećamo stvarnu bol. Naši pravoslavni običaji nalažu nam ćutanje u periodu od 40 dana. Ja, kao pripadnik MUP- a, u svakodnevnom sam kontaktu sa Direktorom policije u Dubaiju, Isa Ahmedom Salem Ahmedom i čim prođe 40 dana, idem direktno u Dubaji da direktno uzmem učešće u istrazi - rekao je Andrijanin otac nedavno.