Autor: Informer/K.Ć.

28.01.2024.

09:14

Foto: Foto: Youtube Printscreen/Paparazzo Lov, ATA Images

Džet set

Haris preuredio vilu po svom, nije ni slutio šta ga čeka: Spa, teretana i sala za proslave samo su neke od prostorija koje je pevač pažljivo osmislio

Melina i Haris su potvrdili da se razvode, ali nisu želeli da navedu razlog razilaženja. 

Kako se sada provlači kroz medije, navodno je pošlo po zlu kada se porodica preselila u luks vilu na Senjaku u koju su uložili čitavo bogatstvo.

Melina i Haris nisu štedeli kada je njihv dom bio u pitanju.

- Veliki dnevni boravak, brojne sobe, hodnici i dečije sobe, opremljene po želji Đine i Kana, su samo deo onoga što čini ovaj dom, koji je Haris posle dugo godina na estradi odlučio da priušti. U kući je takođe urađena teretana, sala za proslave, spa centar - rekao je jednom prilikom izvor blizak Džinovićima, a prema objavama Đine na Instagamu, može se primetiti i da su kristalni lusteri svuda po kući.

- Kako vila ima više od 930 kvadratnih metara, bilo je sasvim izvesno da će se naći prostor i za njegov studio. To će najverovatnije biti na drugom spratu uz svu potrebnu zvučnu izolaciju kako pevanjem ne bi narušio mir u kući ukoliko mališani žele da uče. Vrata njegovog studija biće otvorena i za njegove kolege. Oprema stiže iz muzičkih kuća koje opremaju najbolje svetske studije - rekao je izvor svojevremeno, prenosi Blic.

Podsetimo, Haris i Melina su uložili oko dva miliona evra u renoviranje svog doma na Senjaku, a radovi su trajali jako dugo jer je pevač stalno menjao nacrte. On je o tome i sam govorio podvlačeći da mu se nigde ne žuri i da je perfekcionista.