28.01.2024.

13:39

Foto: Privatna arhiva

Džet set

Igor Ćurčić je novo pojačanje "Informer" TV! "Vučićević i ja smo dogovor postigli tradicionalno, uz rakijicu"

Poznato TV lice, voditelj Igor Ćurčić, koji godinama vodi i uređuje emisiju "Bez kompromisa sa Igorom Ćurčićem" na televiziji "Studio B", novo je pojačanje ekipe televizije "Informer"!

Igor je poznat po neposrednom vođenju političkih emisija, a sada se pridružuje našem timu i donosi potpuno novu i svežu energiju.

Informer

 

- Na "Studiju B" ostavljam kolege, prijatelje i divne uspomene. Ipak, u ovom poslu je to normalno. "Informer" je velika kuća sa kojom sam dogovorio dalju saradnju i čast mi je što sam postao deo ekipe koja kroz novine, portal, jutjub, društvene mreže, a sada i televiziju pokazuje kako na najbolji način prati sve medijske novitete i postavlja nove produkcijske standarde - rekao nam je Igor i uz osmeh dodao:

- Dragan Vučićević i ja smo dogovor postigli tradicionalno, uz rakijicu, a ja ću nastaviti da u svom maniru promovišem tradiciju, porodicu, istoriju i kulturu našeg malobrojnog ali velikog naroda. -

Informer

 

Igora smo pitali i šta gledaoci mogu da očekuju od njega, kao i u kojim formatima će moći da ga gledaju na "Informer" TV?

- Nisam postavljač pitanja i to neću nikada biti. Gledaoci mogu da očekuju mnoge neplanirane, situacione razgovore i jasne stavove bez "uvijanja u oblande". Radiću više puta nedeljno uživo jednu večernju emisiju, a najvažnije političke ličnosti ispitivaću o privatnom životu kroz jednu formu podkasta. Čast mi je što sam tu i posle skoro 18 godina u medijima i dalje imam isti entuzijazam kao na početku. Gledamo se uskoro - poručio je Igor vidno raspoložen.