Autor: Informer/K.Ć.

28.01.2024.

14:11

Foto: Promo

Džet set

"Šta bih ja tebi brate radila!" JK udarila na Severininog bivšeg nakon što je dobio starateljstvo nad sinom: "Nisi ti Srbin, ti si... "

 

Jelena Karleuša se oglasila na svom Instagram profilu i bez dlake na jeziku napisala sve što misli o Hrvatskoj i o Milanu Popoviću. Pevačica je ovim rečima prižila veliku podršku kolegenici Severini Vučković.

Informer

 

- Ispade ovaj Severinin bivši psiho bitniji i uticajniji u Hrvatskoj i od njihovog premijera i predsednika, suda, zakona, pravde i Boga. Sada, pošto ste se braćo Hrvati pošteno obrukali, jer predugo gledamo nepravdu prema ovoj ženi i pun nam je k*rac, kakve su šanse da mu proverite poslovanje, rekla mi bubica da se tu nešto mulja sa porezom (kad je već korupcija normalna u Hrvatskoj). I vi posle nešto za Srbiju pričate... Eeee moji viii... Ovde bi to Severini bilo rešeno davnih dana. A i imamo sposobne advokate, Severinini su puki amateri. Pošto će i dotični uticajni ovo pročitati, mogu samo da mu poručim: "Šta bih ja tebi brate radila, bio bi prvi muškarac koji je zatrudneo i bio trudan godinama! Nisi ti Srbin, ti si... Da ne lajem.... Zam da budem pogana... Ako te negde nagazim reći ću ti u lice, lako je ovako biti hrabar, a i znam neke koji imaju malo više parica od tebe - napisala je Karleuša na svoj Instagram profilu.

Podsetimo, Severina je nedavno, na nastupu, održala emotivan govor i rasplakala se, što je sve posebno dirnulo i mnogi se saosećaju sa njenim bolom.