29.01.2024.

11:44

Foto: Informer

Džet set

Poznat razlog sukoba Goge i Karleuše: Ratovale godinama zbog Jelenine opaske, Sekulićeva iznela detalje

Goga se na sceni pojavila početkom dvehiljaditih godina, a od samog starta njene karijere našla se u centru skandala.

Naime, poznati časopis "Plejboj" tada je na naslovnu stranu stavio devojku koja izgledom neverovatno podseća na Sekulićevu, a pored fotografije stajao je naslov "Goga Sekulić gola i opasna, bolja od Cece".

Nakon što je pevačica saznala za sramni potez popularnog časopisa, tužila je franšizu, a potom i dobila spor. Gogu su podržale kolege sa estrade u vezi spornog slučaja, a komentar Jelene Karleuše nikada nije zaboravila:

- Ja to nikada neću zaboraviti, ostala sam bez glasa. Kada sam to videla, zamislite mene, iscepan džins, patike, punđa na glavi. Zove me jedan drug i kaže: "Gordana", a kad me tako oslove, ja znam da nešto nije dobro. Otišla sam da vidim bilbord na Brankovom mostu, riba neka polugola i piše "Goga Sekulić gola i opasna, bolja od Cece", šta je sad ovo? Otišla sam i kupila "Plejboj". Odmah sam zvala prijatelja i kažem mu: "Šta da radim, ubiće me tata". Išla sam sa roditeljima na suđenje, imala sam veštačenje. Na sudu sam dobila spor. Oni su zbog toga izgubili licencu u Srbiji i Crnoj Gori. Tada su mediji pitali Željka Joksimovića da li je to Goga, a on je rekao da nije video, ali misli da se ja nikada tako ne bih slikala. Tada sam se i sa Karleušom zakačila, ona je rekla: "Ne, to nije Goga, ona je bolja riba od nje" i tako je krenuo estradni rat između nas dve - priča Goga, prenosi Republika. 

Informer

 

Inače, Karleuša nikada nije javno govorila protiv Goge, naprotiv, istakla je da je Sekulićeva dobra osoba:

- Protiv Goge nemam ništa, ona je onako glasna, ali dobronamerna. Ona je dobar čovek - rekla je Jelena jednom prilikom.