29.01.2024.

12:24

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Muž mi je rekao: 'Biraj, Plejboj ili ja'": Suzanu Mančić nage fotke umalo koštale braka: Ipak sam se skinula

Suzana Mančić važila je za najlepšu ženu stare Jugoslavije, a i danas je smatraju jednom od negovanijih dama u šou-biznisu.

Nikada se nije libila da govori na tabu-teme, a ponosno je rušila stereotipe kojima robuje naše društvo. U prilog tome govori i njena naslovna strana za čuveni erotski magazin Plejboj.

Ona je sada detaljnije progovorila o ovom potezu, otkrivši tom prilikom da je prvobitno dobila ponudu hrvatskog izdanja časopisa.

Informer

 

To je bila prva ponuda i mogla sam da dobijem dobar honorar, ali sam bila stidljiva, imala sam i dvoje dece. Međutim, kasnije se otvorio srpski Plajboj i urednica je bila Duška Jovanić. Ona je znala kako će me "kupiti". Rekla mi je: "Samo posebne žene pomeraju granice, samo one pametne i hrabre". Tu sam se ja pronašla. Ja se ponosim time i mislim da sam Plejboju dala šta mu treba. Skinula sam se, bilo je vrlo sofisticirano i umetnički. Ekipa je bila divna, fotografije su bile jako estetske, samo mi se naslovna strana nije svidela. Nekako je bila sivkasta - ispričala je Suzana i objasnila kako je porodica reagovala na naslovnicu kultnog časopisa.

- Skandal strašan. Muž nije sa mnom pričao pet dana. Već mi je ranije rekao, kada bismo pričali na tu temu, da će se razvesti. Bili smo na letovanju kada je izdanje izašlo i nazvala sam mamu da pošalje rođaku da kupi. Majka se šokirala jer nikome nisam rekla za to. Onda me nazvala i rekla mi: "Lilice, ja se ponosim tobom". Meni je njena podrška oduvijek bila najvažnija - rekla je ona za 24sata.hr.

Tagovi: