30.01.2024.

12:16

Foto: ata/Shutterstock

Džet set

Zbog ovoga je Severini oduzeto starateljstvo! Vrhovni sud pevačicu smatra nemarnom majkom

Naime, odluka Vrhovnog suda je da umesto da maloletni sin provodi jednako vreme sa ocem i majkom, u budućnosti bude kod Milana Popovića 22 dana, dok će sa Severinom biti osam dana. Sud je ovu presudu doneo zbog jednog pevačicinog postupka koji su sudije percipirale kao zanemarivanje:

Informer

- Do takve odluke Vrhovnog suda je došlo isključivo zbog toga što 2019. godine, kada je dete bilo u trećem razredu, 46 dana nije išlo u školu, već je bilo na Severininoj turneji, pa se otac, kasnije, kad je dobio dete, angažovao da dečak ne ponavlja razred - priča upućeni izvor i dalje navodi:

- Kad je to sve sagledao osnovni sud pet sudija jednostavno je izglasalo da druge mogućnosti nema. S druge strane, koliko se ona služi lažima u svojoj kampanji govori i činjenica da jedan poslanik kaže da je Severini oduzeto dete, a zapravo joj nije oduzeto starateljstvo, već je sud pevačici smanjio broj dana. A zašto je sud Severini smanjio dane sa detetom - samo zato što u jednom periodu dete 46 dana nije vodila u školu i veće od pet sudija je procenilo da je Severina nemarna majka - dodao je izvor. 

Informer

Inače, u pitanju je poslanik Davor Bernardić, hrvatski političar i predsednik SDP, koji je izmanipulisan lažima Severine Vučković.

Podsećamo, ugledni preduzetnik Milan Popović godinama se bori samo za jedno - a to je da sinu, Aleksandru Popoviću, kojeg ima sa Severinom Vučković, obezbedi bezbrižno i normalno detinjstvo, dok se pevačica s druge strane trudi da sina izlaže stresu i truje ga sopstvenim lažima.

Informer

Budući da se Milan i Severina godinama bore za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, sada je došlo do preokreta nakon što je Vrhovni hrvatski sud ukinuo presudu Županijskog suda u Spilutu koji je povredio Zakon o parničnom postupku, piše Nacional.