Autor: Informer/K.Ć.

30.01.2024.

23:38

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Suzana Branković otkrila kakva je Aleksandra Prijović kao saradnica: "Bilo mi je jako teško na turneji" (VIDEO)

Suzana Branković je sada za medije otkrila kakva su očekivanja bila u bekstejdžu u Helsinkiju te 2007. godine na Evroviziji, kada je i Marija Šerifović odnela pobedu sa pesmom "Molitva".

- Mi smo se iznenadili kada smo pobedili na Evroviziji. Do poslednjeg trenutka smo mislili da će nas neko prestići sa bodovima, ali na kraju mislim da uvek pobedi dobra pesma - rekla je Suzana.

Informer

 

Pevačica je takođe pratila Aleksandru Prijović na prošlogodišnjoj turneji, a sada je priznala kakva je Prija kao saradnica.

- Odlična je. Ona je toliko divna kao čovek i neverovatna je. Mnogo mi je drago što je doživela takav uspeh, ona to zalužuje. Ona je divna i prema saradnicima i prema fanovima, stvarno je kvalitetna kao osoba i ova slava joj nije udarila u glavu i nije podigla nos - rekla je Suzana, pa dodala koliko joj je turneja bila naporna:

Informer

 

- Teško je bilo. Kada su me zvali ja sam bila u fazonu super, to je tu u Beograd, ali kada su počeli koncerti da se ređaju, shvatila sam da će mi se život pretvoriti u putovanje, te moram da priznam da sam neke koncerte propustila, ali moje fenomenalne kolegenice su bile tu.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod.