31.01.2024.

09:15

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Direktna je, možda čak i previše": Tanja Savić otkrila koga bi izabrala za mentora u "Zvezdama Granda"

Naime, sada pevači imaju svoje mentore tokom takmičenja, a Tanja je otkrila da bi, kada bi mogla bira, izabrala da je vodi Marija Šerifović.

Informer

 

- Uvek mi prvo padne na pamet koliko sam bila mažena i pažena od strane čelnika „Zvezda Granda“, posebno Saša i Žika, koji su stalno bili sa nama kada smo kretali sa našim karijerama - priznala je Tanja i otkrila koga bi sada odabrala za mentora u "Zvezdama Granda":

Informer

 

- Mariju Šerifović bih izabrala definitivno, svi se lepe za nju. Ona mi je jedna od onih direktnih, nekad i previše što mlade osobe možda ne mogu da razumeju. Ja sam stvarno njen fan i mogu da je doživim kao iskrenu osobu koja svima želi najbolje i isključivo gleda u svoje dvorište.

Podsetimo, Tanja Savić se na audiciji za „Zvezde Granda“ pojavila davne 2003. godine, a u spektakularnom finalu zauzela je visoko treće mesto.

- Sećam se audicije za "Zvezde Granda" i čini mi se da ne bih imala tremu da sam se prethodne noći odmorila, ali sam te noći radila sa svojim bendom i bila sam nesigurna kako ću otpevati - ispričala je jednom prilikom.