01.02.2024.

13:14

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

Stranci odlepili na Zejninu pesmu! Oslovljavaju je kraljicom i Diznijevom junakinjom, prognoziraju joj pobedu na Evroviziji

Ljubitelji i strastveni fanovi "Evrovizije" već su registrovali Zejnu i njenu pesmu, te primetili da ona može biti veliki favorit. Izvesni Vilijam i Sinan objavili su snimak u kojem komentarišu potencijalne predstavnike na predstojećoj Evroviziji koja će se održati u Malmeu u Švedskoj. 

Informer

Kako su naveli, Zejnu su zapazili još prošle godine kada je pokušala da se plasira na prestižno muzičko takmičenje s pesmom "Rumba". Stranci su zahvaljujući Zejni naučili i malo srpskog jezika što su i pokazali prilikom komentarisanja:

- Hvala ti mnogo, dušo draga za svu ovu ljubav. Ja sam apsolutno uzbuđen - započeo je Sinan koji se obratio Zejni najpre na srpskom. 

- Kada se prvi put pojavila bila je kao balerina, diznijeva junakinja i oduševila je pesmom "Rumba", a sada ćemo videti da li je zaista najbolja, pošto joj se pesma tako zove. Seksi je, ona je i jabuka i disko kugla. Otrovala me je - između ostalog kazali su momci koji za pesmu naše pevačice tvrde da je zaista pobednička. 

Zejna će se predstaviti na "Pesmi za Evroviziju" najpre u polufinalu 27. ili 28. februara, a nakon toga 3. marta sledi finale gde će biti proglašen pobednik i srpski predstavnik za Evroviziju 2024.