01.02.2024.

14:22

Foto: Informer/arhiva

Džet set

Zorica otkazala nastup Rade Manojlović! Pevačica slomljena nakon smrti bivšeg muža, ne može da se vrati poslu

Zorici je, po svemu sudeći, veoma teško pala smrt bivšeg supruga, te je odlučila da se ne vraća poslu i da otkaže sve zakazane nastupe u restoranu, pa i svojoj koleginici Radi Manojlović koja je trebalo da peva gostima:

Informer

- Poštovani novinari, nastup Rade Manojlović u kafani i after sa Radom Kecman Šeher'zadom, rezervisani za 2.2, otkazuju se zbog smrti bivšeg supruga Zorice Marković - glasi početak saopštenja.

- Sa dubokom boli u duši usled tragedije koja ju je zadesila, Zorica se zahvaljuje na razumevanju i očekuje vas uskoro u istom ambijentu na sledećem nastupu, o kojem ćete biti blagovremeno obavešteni - stoji u saopštenju tima koji vodi kafanu.

Informer

Braca je sahranjen juče na Lešću, samo dan nakon što je preminuo. O njegovoj smrti Zorica se odmah oglasila i nije krila da ga je mnogo volela i da joj je veoma teško:

-  Šta da kažem, teško nam je, u šoku smo, bila je kraća bolest. To je bila moja najveća ljubav u životu, mi smo ostali u dobrim odnosima. Imamo sina Iliju koji je isti on. Iliji je preteško. Pamtiću ga po svemu - rekla nam je Zorica.