01.02.2024.

21:07

Foto: Informer/logo

Džet set

"Na 'Pesmi za Evroviziju' ću pobediti kada neko iz žirija umre": Maja Nikolić šokirala javnost svojom izjavom

Pop pevačica Maja Nikolić, svojevremeno je okušala sreću na tadašnjoj "Beoviziji", sa pesmom "Zemlja čuda", a nakon što je iste te godine za pobednika odabrana grupa "Balkanika", Nikolićeva je počela da iznosi šokantne tvrdnje o nameštanju glasova na pomenutom takmičenju.

Informer

 

- Ja sam 2018. godine javno istupila rekavši da će pobediti Balkanika i tako je i bilo! Od tada do danas se ta pesma nigde nije čula, a "Zemlju čuda" svuda puštaju na radiju i svi je traže na mojim nastupima - izjavila je pevačica, a zatim otkrila da priprema pesmu za festival u Sanremu.

- Moram priznati da pripremam pesmu za 'Sanremo festival' sledeće godine. Moj prijatelj koji tamo živi i koji je glavni predstavnik za taj festival, će napraviti pesmu. Kao što sam pobedila u Holivudu i u Moskvi, gde sam dobila nagradu. Pazi ako me budu pustili da pevam u Sanremu, a ceo albanski lobi vlada Italijom, tako će se zeznuti jer ću da pobediti. Meni dajte samo mikrofon - izjavila je samouvereno Maja Nikolić, a potom i odgovorila na pitanje, zašto nije uspela da odnese pobedu na "Beoviziji":

Informer

 

- Pa na 'Beoviziji' ću pobediti, verovatno kad neko bude umro, ako smene ekipu ili ako nekom padne saksija na glavu, pa promeni mišljenje. Onda će reći vidi ova Maja šta god rekla ipak govori istinu, možda je bez dlake na jeziku, ali žena stvarno dobro peva - zaključila je pevačica tokom gostovanja u jednoj emisiji.