03.02.2024.

08:31

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Šok! Tri imena Mine Kostić: Jedno na estradi, drugo u ličnoj karti, a treće je dobila po rođenju

Mina Kostić rođena je 5. maja 1975. godine u Orašju, Bosni i Hercegovini. 

U svojoj višedecenijskoj karijeri pevala je mnogim poznatim ličnostima kao što su Dejan Stanković, Siniša Mihajlović i Jelena Karleuša, a bila je i finalista rijaliti programa "Farma", 2010 godine.

Informer

 

Rođena je u desetočlanoj porodici na Ledinama, od roditelja Zoje i Alije Jašari, a iako je već 23 godina prisutna na domaćoj estradi, malo ko zna njeno pravo ime. 

Naime, uprkos tome što je po rođenju nazvana Minira Jašari, folkerka je kasnije promenila ime, pa joj u ličnoj karti ne piše ni Minira, ni Mina, već Jasmina Kostić.

Podsetimo, Mina Kostić nedavno se našla u središtu skandala kada je prijavila svog bivšeg partnera za psihičko maltretiranje. Uprkos tome što je kada je pevačicu ekipa Informera kontkatirala odbila da komentariše novonastalu situaciju, kasnije je bila raspoloženija da govori na ovu temu.

Neću mnogo da komentarišem. Prijavila sam ga, to nije prvi put. To se dešavalo. Trpela sam i ćutala. Htela sam da nađem najbolji način da to rešim, ali mi nije uspelo. Morala sam da se obratim nadležnima. Otišla sam, prijavila sam, prijavili su i oni, njegova mama. U svakom slučaju jako ružno da ja sad pljujem po nekome s kim sam bila - rekla je Mina za Kurir.rs, pa dodala:

Ja sam njega volela, bila sam iskrena prema njemu, dobra, onako kako stvarno treba. Međutim, kad neko ne može da razume tvoj posao, da pljuje sve tvoje kolege kako smo mi loši ljudi, da smo ovo i ono, da je moj posao ovakav i onakav, mnogo štošta, ne bih da pljujem, niti da mu dajem na važnosti. Ja mu zaista želim svu sreću, a vama hvala na razumevanju. I samo da kažem da je mnogo gore psihičko nasilje nego fizičko. Stop nasilju! Devojke, budite pametne, prijavite svaki vid nasilja, i muškarci, naravno. Hvala vam na svemu - poručila je Mina.