03.02.2024.

15:21

Foto: Foto: Informer

Džet set

Emotivno! Ćerka voditelja "Informer" televizije oduševila sve: Iskra (5) otpevala ovu patriotsku pesmu (VIDEO)

Voditelj TV "Informer", Igor Ćurčić, prilično je aktivan na svom Instagram nalogu, na kojem često deli trenutke iz poslovnog, ali i privatnog života.

Ovoga puta, on je objavio emotivan snimak u kojem je pokazao atmosferu iz svog porodičnog doma, ali i ćerku Iskru koja peva i igra uz pesmu proslavljene umetnice Danice Crnogorčević - "Veseli se srpski rode".

"Njihova je sila, naša je vera", napisao je voditelj uz ovu objavu i time poslao jasnu patriotsku poruku.

Igora smo odmah pozvali i zamolili ga da nam, pre svega, kaže ko je Iskru naučio ovu pesmu?

- Kalinu, koja ima sedam godina i Iskru koja ima pet godina vaspitavam tako da znaju ko su i šta su, u vremenu kada nam globalisti razbijaju tradiciju, porodicu i kulturu i po agendi prave bezlične mase koje svemu znaju cenu, a ničemu vrednost - rekao nam je Igor i kroz osmeh dodao:

- Supruga nekada misli da preterujem, ali same me je birala. -

Informer

 

S obzirom na to da u našoj zemlji, nažalost, ima podosta i autošovinista, Ćurčić ima veoma jasnu poruku:

- Dovoljno je što takvi kmeče po belosvetskim pragovima, tražeći neku dodatnu kaznu za svoju zemlju, pa smatram da svi mi koji to nismo moramo da širimo istinu, da od dece stvaramo osvešćene ljude. Taj "demokratski, razvijen svet" proizvodi ratove u kojima stradaju najviše nevini, a onda deli lekcije o ljudskim pravima - jasan je u svojim stavovima voditelj "Informera".

Informer

 

- Naša zemlja bije bitku za malo pravde sa takvima, a odmažu joj mnogi, pa čak i neki naši građani koji po ulici šetaju napadajući svoju zemlju i stideći se svog sela i opanka. Moja je otadžbina Srbija, niko je drugi neće čuvati ako to mi ne činimo. -

I za kraj Igor poručuje da se nada da će ovo bezumlje širom sveta prestati i da će "pravda" prestati da se deli prema boji kože, veri, naciji, odnosno prema profitu.