05.02.2024.

08:39

Foto: E-Stock

Džet set

Ovako izgleda novi Breskvičin dečko: Radi u policiji, a devojke lude za njegovim mišićima (FOTO)

Pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, javnosti je postala poznata pre nekoliko godina, kada se na estradnom nebu pojavila sa tadašnjim dečkom, Vojažom, a nakon nekog vremena usledio je raskid. Mlada muzička zvezda je nešto kasnije uplovila u novu romansu, sa izvesnim Nikolom Stanisavljevićem.

Informer

 

Breskvica je pokušala da svog novog emotivnog partnera sačuva od očiju javnosti, zbog njegove želje da se ne eksponira u medijima i objavila je tek poneku fotografiju sa njim. Pevačica je nedavno na svom Instagram profilu pokazala luksuzni stan u kojem uživa sa Nikolom, koji je osam godina stariji od nje.

O Stanisavljeviću se ne zna mnogo, osim da radi u policiji, a sudeći po njegovim fotografijama veliku pažnju posvećuje treninzima i oblikovanju mišića.

Podsetimo, Breskvica se prethodnih dana našla u centru skandala zbog numere "Gnezdo orlovo" koju će otpevati na predstojećoj "Pesmi za Evroviziju". Naime, Albanci koji su se našli prozvani, udarili su na srpsku pevačicu, tvrdeći da ona "poziva na čišćenje njihovog naroda s Kosova, kako bi Srbi dobili potpunu kontrolu nad teritorijom".