Autor: Informer.rs

05.02.2024.

15:58

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Nagovarao me je da se skinem": Voditeljku nisu hteli da zaposle u školi zbog spornih fotografija, za sve optužila supruga

Voditeljka Milica Bursać je, nakon što se slikala za "Plejboj", ispričala da se obnažila na nagovor supruga dok su bili u teškoj finansijskoj situaciji.

Informer

Milica je objasnila, da je bilo više razloga zbog kojih je pristala da se obnaži, a jedan je bio presudan.

- Moram da priznam da sam bila u teškoj finansijskoj situaciji i svaka zarada mi je bila bitna. Nisam dobila neki neverovatno visok honorar, ali jeste dovoljan da budem zadovoljna i da mogu sebi da obezbedim neke stvari - ispričala je voditeljka za jedan časopis.

Informer

 

Bursaćeva je objasnila da se pokajala zbog slikanja i priznala zašto je ovaj njen postupak bio pogrešan za dalji nastavak karijere.

- Ja sam jedna od retkih osoba koja se pokajala zbog tog slikanja, ne zbog toga što sam se razgolitila u 38. godini, već zato što se ispostavilo da je taj potez pogrešan za nastavak karijere. Naime, u jednom trenutku sam htela da radim u školi kao predavač kratkih formi televizijskog novinarstva i privatne produkcije, jer imam obrazovanje da to budem, ali su me odbili upravo iz razloga što sam se slikala za “Plejboj”. Ako u jednom trenutku odlučim da se više ne bavim televizijom i poželim da se bavim nekim drugim poslom, mislim da će to biti velika prepreka u mojoj karijeri - ispričala je voditeljka svojevremno za "Blic".