Autor: Informer.rs

06.02.2024.

14:08

Foto: Prntscreen Pink TV

Džet set

"Dok sam studirala obećala sam sebi da ću biti neizbežna": Jovana Jeremić objavila fotku iz najskuplje radnje, a u ruci šampanjac

Naime, Jovana je bila u kupovini u nekoliko skupocenih radnji u Beogradu i nije propustila priliku da se svima pohvali kako danas nosi samo brendirane krpice.

Ona je okačila jednu fotografiju na kojoj pozira sa brendiranim kesama oko sebe i šampanjcem u ruci.
Najbolje žene zaslužuju najbolje i najkvalitetnije stvari. Kada sam studirala, rekla sam sebi da ću postati toliko dobra da ću biti neizbežna, i toliko posebna da ću zasluživati samo najbolje. U svemu - napisala je Jovana.

Informer

 

Naime Jeremićeva je postavila fotografiju preskupe torbe marke "hermes" na koju i dame u Holivudu čekaju mesecima kako bi se dokopale svog unikata.

Pošto se Jovana nije oglašavala za medije, oglasila se njena bliska prijateljica i otkrilla o čemu se radi.

- Jovana je torbu dobila na poklon od jednog prijatelja. U pitanju je prelepi model u boji senfa, dobila je čuveni "birkin" komad koji žene obožavaju - započela je Jovanina drugarica i nastavila:

- Poverila mi se da je tom prijatelju učinila veliku uslugu, pa je on hteo da joj se oduži, to je sve. Baš se obradovala torbi, nije mogla da veruje jer je ona pomogla od srca, nije ni očekivala, a kamoli tražila nešto za uzvrat - rekla je Jovanina prijateljica za "Alo"!