Autor: Informer.rs

07.02.2024.

13:56

Foto: Instagram printscreen

Džet set

Sin Žike Jakšića je najmlađi enolog: Andrija je bežao od bračnog života, a sada uživa u njemu

Andriju Jakšića nikada nije zanimala javna scena, te se on nikada nije eksponirao u javnosti. Živeo je dugo u Nemačkoj, a inače je najmlađi enolog (stručnjak za vina) i svom ocu je napravio vino po njegovoj emisiji "Nikad nije kasno".

Jednom prilikom Žika Jakšić je ispričao da njegovog sina Andriju, nikada nije zanimala estrada i da on to poštuje.

Informer

 

Andrija je svojevremeno priznao da je imao strah od braka, jer su ga mnogi predstavili kao "zatvor", a danas on kaže da uživa u braku i da mu nikada lepše nije bilo.

"Mesec dana tokom zajedničkog odmora imao sam priliku da posmatram Jehoslavu, i posmatram da li je temperamentna ili povučena devojka. Odmah mi se dopala, a po uzoru na svoje roditelje posle dve godine zabavljanja smatrao sam normalnim da je zaprosim. Mnogi su mi rekli da je brak zatvor, ali ja uživam. Nikad mi nije bilo lepše u životu", izjavio je Jakšićev sin.

Andrej i Jehoslava su u Nemačkoj izgovorili sudbonosno "da", a nekoliko meseci kasnije su se preselili u Srbiju.

- Venčanje je održano u Nemačkoj, tada su tamo vladale stoge mere i nije bilo nikakve svadbe, sa matičarem u prostoriji su bili njegov pomoćnik i mladenci. Čak ni kumovi nisu bili sa njima, nego su naknadno došli - rekao je tada Žika.

Informer

 

- A, to, da li će da bude svadba u Srbiji, ja ne bih da iznosim. To je privatan život mog sina i ja ne bih voleo da mu se mešam - dodao je voditelj.

Podsetimo, Žika Jakšić se razveo od svoje prve supruge i tada je Andrija ostao da živi sa majkom u Študgartu, ali posle svadbe  odabrao je život u srpskoj prestonici, gde je živeo sa svojim ocem.