Autor: S. Kostić

07.02.2024.

15:46

Foto: Informer/promo

Džet set

EKSKLUZIVNO Karleuša snimila duet sa američkom reperkom! (FOTO)

Jelena Karleuša snimila je duet sa svetski poznatom reperkom Trinom, saznaje Informer!

Pop zvezda godinama najavljuje proboj na američko tržište, a sada je definitivno odlučila da krene punom parom u ostvarenju tog cilja i udružila je snage s jednom od najpoznatijih reperki na svetu.

- Jelena i Trina uspostavile su kontakt pre nekoliko godina, kada ju je američka reperka zapratila na Instagramu. Često joj je lajkovala fotografije, a onda joj je poslala privatnu poruku u kojoj je pohvalila njenu muziku i stil oblačenja. Jelena joj se zahvalila, ali tu nije bio kraj njihovoj komunikaciji jer su obe izrazile želju za duetom - priča za Informer izvor blizak našoj zvezdi i dodaje da su se kockice konačno poklopile prošle godine:

Informer

Reperka Trina

- Kad je Jelena radila pesme za albume "Alfa" i "Omega", odlučila je da se oproba u hip-hopu i to je bila prilika da ostvari saradnju s Trinom. Na obostrano zadovoljstvo, snimile su duet u hip-hop stilu, koji je svojstven američkoj reperki, ali koji voli i Jelena.

Naš sagovornik kaže da postoje dve verzije dueta i da će premijera biti u skorijoj budućnosti.

- Jedna verzija je na engleskom jeziku, dok u drugoj Jelena peva na srpskom, a Trina na engleskom. Još se ne zna kada će tu pesmu objaviti... Možda Jelena za svoje fanove sprema veliko iznenađenje, pa će izdati još jedan album, iako je poslednja dva objavila u avgustu prošle godine. To ne smem da otkrivam, ali Jelenini fanovi ne treba da brinu, jer će sigurno imati razloga za radovanje - priča naš izvor i dodaje da je Trina među najcenjenijim muzičarima u Americi:

Informer

Jelena Karleuša

- Karijeru je počela krajem devedesetih godina, a prvi značajni duet imala je 2001. s legendarnom reperkom Misi Eliot. Nakon toga ređala je samo uspehe i sarađivala s brojnim svetskim zvezdama poput Lejdi Gage, Pafa Dedija, Niki Minaž, Lila Vejna i Keli Rouland. Dobitnica je najprestižnijih američkih priznanja, među kojima je i Bilbordova muzička nagrada.

Informer

Reperka Trina

Jelena je nedavno zagolicala maštu fanovima rekavši da je snimila duet s jednom američkom zvezdom.

- Imam duet s jednom fantastičnom američkom reperkom, koji nisam uvrstila u albume "Alfa" i "Omega", što ne znači da ga neću izbaciti u narednom periodu. Neću vam otkriti o kome je reč - izjavila je tada Karleuša.