08.02.2024.

13:47

Foto: Informer/Beta

Džet set

"Harisu sam pi*ao u viski, Arkanu sam rekao da je pe*er": Laća Radulović je bio izuzetno nemirno dete, a ove anegdote svi prepričavaju

Laća, koji je preminuo 20. decembra 2022. godine, retko kada se oglašavao za medije, ali je u jednoj ispovesti otkrio kako je izgledalo njegovo detinjstvo.

- Još kao klinac sam lepo pisao, imao sam talenat. Ali sam bio oduvek ugrožen u toj kući. To su bile devedesete, gomila pesama, hiperprodukcija, dolazili su da se malo uvlače. To je bila gungula ljudi. I tad sam govorio da nema šanse da budem muzičar i tekstopisac. Ceo taj cirkus koji se dešavao u kući, em ja prgavo dete... - pričao je Laća.

Laća je ispričao da je prema pevaču Harisu Džinoviću bio izuzetno bezobrazan, jer mu se nije dopadalo to što mu stalno nešto smeta.

Informer

 

- Haris Džinović je stalno bio dr**džija. Stalno se nešto bunio. E, njemu sam pi*ao u viski. Onda, sećam se, bio je neki biznis plan da se ide u Hamburg, sa nemačkom izdavačkom kućom, da se prodaju pesme. Došao čovek, ostavio tašnu, mama je rekla ma bolje vi nju sklonite. Nije sklonio tašnu, burazer i ja smo je otvorili, crtali mu Hitlerove brkove na pasošu, iscepali karte... I propade posao - prisećao se Laća.

Kao dete je pričao sve što mu je palo na pamet, pa je tako potkačio Željka Ražnatovića Arkana i rekao mu da je "pe*er".

Informer

 

- U to vreme se Ceca zabavljala sa Arkanom. I sad treba Arkan da dođe u kuću, a ja pojma nemam i odem kod komšinice. Ta komšinica mi kaže da je on bio ratni zločinac, da je bio u Erdutu, bio ovamo, bio onamo. A ja dete - sve pamtim. On dođe kod nas, a ja mu kažem: "Ti si ratni zločinac, krao si belu tehniku, ubijao si ljude". I na kraju mu kažem: "Pe*eru!" - rekao je on i otkrio da mu Arkan nije ostao dužan:

- "Ne, ti si pe*er!" uzvratio je on meni. Arkan je imao skroz okej odnos sa decom. Rekli su mi da sam bio jedini čovek koji je smeo da mu kaže da je "pe*er".