08.02.2024.

16:25

Foto: ATA Images

Džet set

Sanja Vučić u problemu! Pevačica pazarila luksuznu nekretninu, a zbog dečka ne može da se useli

Pevačica Sanja Vučić je, po pisanju medija, prošlog leta postala vlasnica luksuznog stana u Beogradu, za koji je, navodno, iskeširala 270.000 evra.

Informer

 

Međutim, bivša članica grupe "Harikejn", odložila je preseljenje, jer joj dečko predstavlja problem.

Naime, Nenad Cicmil, partner lepe pevačice, živi u Novom Sadu, gde i Sanja provodi veći deo svog slobodnog vremena. Kako navodi izvor blizak Kuriru, Nenad ne želi da se preseli u srpsku prestonicu, već ima želju da Vučićeva dođe u njegov rodni grad.

Informer

 

Izvor za pomenuti medij otkriva da je Sanja unajmila čitav tim dizajnera, koji će se potruditi da njena nekretnina izgleda kao iz bajke:

- Sanja je mnogo srećna što sad ima svoju nekretninu. Još se nije uselila u stan, iako je kupljen još letos i prioritet joj da to što pre reši. Angažovala je dizajnere enterijera kojima je dala odrešene ruke da stan urade po poslednjim trendovima, ali im je dala neke sugestije, po pitanju boje zidova i nameštaja. Koliko znam, zidovi će joj biti roze boje, a insistirala je da u dnevnom boravku ugaona garnitura bude u kivi zelenoj boji. Sad je problem samo njen dečko. Oni stalno pričaju o tome da započnu zajednički život, ali je problem što Nenad želi da žive u Novom Sadu, a ona želi da se on preseli kod nje u Beograd.