09.02.2024.

07:38

Foto: Informer/E-Stock

Džet set

Baki B3 snimio baladu koja je bila namenjena Željku Šašiću: "Odbio ju je kad se razvodio od Sonje, bila je u fioci dve decenije!"

Baki je objasnio o čemu se radi u pesmi čiji je autor.

- Nova balada "Kuda ću sada" je autobiografska pesma koja opisuje moj život. Život u pesmi i na spotu. Igor Iks je radio spot, aranžman Sead Muharemi. Ja sam pevao i komponovao. Srećan sam baš zbog toga što je dugo stajala. Više od dvadeset godina je bila u fioci, a bila je namenjena Željku Šašiću - priča Baki.

Informer

 

Denser kaže da su on i njegov brat Gagi Đogani tada želeli da prodaju pesmu i zarade novac.

- Gagi je došao do mene, doveo je čoveka i hteli smo da je prodamo, jer je narodnjak. Željko i Sonja su tada bili u braku, otišao sam kod njih, pustio sam mu pesmu, on se oduševio, dao je kaparu… Posle nekog vremena me je nazvao i rekao da je odustao od snimanja pesme, samo je rekao da se razvodi. Pesma ga je pogodila - ispričao je on.

Baki je otkrio da balada opisuje njegov život i proces razvoda, ali i da je numera rasplakala Željka Šašića i njegovu tadašnju suprugu Sonju.

Informer

 

- Pesma je nastala kroz moj život, kada sam se razveo. Govori o tome kako je bilo, koliko smo bili zajedno… Ceo život je u pesmi. Dobar je i spot. Kada je čuo pesmu nije mu bilo svejedno. Video sam suze kod Sonje, a video sam suze i kod Željka. Bila je u njegovom fazonu, a sada, nakon dvadeset godina, promenio sam je. Tako je suđeno - priča Đogani.