09.02.2024.

11:14

Foto: Foto: Youtube Printscreen/Paparazzo Lov, ATA Images

Džet set

Haris ipak ne da Melini vilu od dva miliona evra?! Džinovićka u problemu, evo gde pokušava da nađe stan

Vilu na Senjaku Haris je navodno odlučio da zadrži za sebe, dok je njegova još zakonita supruga otišla u hotel. Godinama je gradio svoju oazu mira, menjao nacrte, celu kuću prilagodio svojim potrebama i navodno mu ne pada mu na pamet da se seli iz nje. U donjem nivou kuće nalazi se ogroman bazen u čijoj blizini je i vinski podrum što je bila njegova velika želja. Tu mu je i studio u kojem komponuje, peva.

Informer

 

Kako sad pišu mediji, Haris je rešio da se za imovinu koju je stekao nimalo lakim radom izbori.

Melina je navodno i dalje u potrazi za stanom u poznatom beogradskom luksuznom naselju koji će zadovoljiti sve njene potrebe. 

Inače, Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu. U bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

Informer

 

- Melina i Haris Džinović su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vreme. Doneli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu decu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s decom. U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodeljena među njima - otkrio je ranije za domaće medije dobro obavešteni izvor blizak porodici Džinović.