10.02.2024.

07:01

Foto: Foto: Profimedia, Miloš Rafailović

Džet set

Sofija Vergara se druži sa Karleušom: Neočekivano prijateljstvo glumice sa srpskom zvezdom

 Holivudska glumica, koja je svetsku slavu stekla ulogom u seriji "Moderna porodica", zapratila je našu manekenku i pop zvezdu na Instagramu, a one su joj, naravno, uzvratile virtuelno prijateljstvo.

Kako saznajemo, Vergara je najpre postala prijateljica sa Miloševićevom.

Informer

 

- Sofija Vergara upoznala je imenjakinju Sofiju Milošević dok je naša manekenka živela i radila u Njujorku. Srele su se posle jedne modne revije i vrlo brzo su se sprijateljile. Vergara je još tada bila očarana manekenkom i udelila joj mnogo komplimenata. Ćaskale su o modi i o Sofijinim planovima da pokrene svoju modnu liniju. Glumica je bila oduševljena i poručila joj da joj obavezno pošalje neki komad svoje kolekcije kada bude gotova - priča dobro obavešteni izvor za Informer i dodaje da su u međuvremenu postale prijateljice i na Instagramu:

- Vergara je videla na Instagramu da Sofija često objavljuje fotografije sa Jelenom i odmah joj je za oko zapao Karleušin modni stil. Raspitala se o Jeleni i nedavno je zapratila i nju na Instagramu, ali se tu nije zaustavila, već je tokom dopisivanja sa Miloševićevom izrazila želju da upozna i JK! Sofija joj je napisala da će se potruditi da sa Jelenom dođe u Ameriku i da njih tri odu na večeru u Njujorku, što je Vergara oduševljeno prihvatila!

Jelena Karleuša je neočekivano zaratila sa Draganom Marinkovićem Macom.

- Karleuša je ceo život gologuza. Prava je zloća otkako je ofarbala obrve u plavo. Njoj nikad nije dosadno, ona ujutru kad se vidi u ogledalu sigurno kaže: "Bože, jesam li ovo ja?" Svaki dan je u nekom drugom izdanju. Kratka, duga kosa, ofarbane obrve, ko će luđakinju više pohvatati... - ispričao je Maca u jednoj emisiji, a Jelena mu je odgovorila preko društvenih mreža:

- Šta ću kad nemam karijeru i hitove, nemam stila da se obučem, pa moram gologuza da se probijam. Maco, kako je kad noću razmišljaš o mom dupetu, uzbudljivo?!