10.02.2024.

12:49

Foto: Informer/društvene mreže

Džet set

Džejla ima novu prijateljicu! Pevačica i kik-bokserka nerazdvojne, njihov zajednički drug otkrio: "To traje od prošle godine"

Kako tvrdi izvor blizak obema, Džejla i Ana se ne razdvajaju, dok na društvenim mrežama dosad nisu objavile nijednu fotografiju na kojoj su same, već isključivo u većem društvu, piše Kurir.

Informer

 

- Njihovo prijateljstvo je zasad veoma iskreno, bliske su i maltene nerazdvojne. Čuju se non-stop i veoma su aktivne na društvenim mrežama. Samo nekoliko bliskih prijatelja zna koliko su zapravo bliske. To traje od prošle godine, a upoznale su se preko zajedničkih prijatelja. Na prvu su se odlično razumele, razmenile su komplimente kao prave prijateljice, a ubrzo je mlada sportistkinja posetila Džejlu u Barseloni, gde je ona tada živela i studirala - kaže za Kurir sagovornik, koji je insistirao na anonimnosti kako ne bi narušio odnos koji ima s njima:

Informer

 

- Shvatite, ja ih obe volim, divne su i najvažnija je njihova sreća. Ako je njima lepo da se druže, i meni je. Ani prija društvo poznatih dama. Pre druženja s Džejlom, intenzivno se družila s još jednom ženskom pevačkom zvezdom. Ona je izrazito duhovita, nasmejana i vedra, i obožava Džejline pesme. S druge strane, Ramovićki prija Anina jačina i spartanski način života, a naročito taj sportski duh koji ima u sebi.

Informer

 

Da Džejla i njena prijateljica zajedno uživaju, ali da to žele da sačuvaju samo za sebe, svedoči i to što borave na istim destinacijama, s tim što Ana objavljuje fotografije u realnom vremenu, kad su i nastale, a pobednica "Zvezda Granda" tek nedelju dana posle.

Njihove zajedničke trenutke primetili su i korisnici društvenih mreža. Tako se na platformi Iks (nekadašnji Tviter) mogu pročitati komentari da bi bilo lepo da njih dve objavljuje svoje avanture sa svetskih destinacija u isto vreme jer im je zabavno i simpatično kako se one provode.

Podsetimo, bosanska pevačica je svojim stasom i glasom privukla pažnju čim se pojavila u muzičkom takmičenju. Ona je 2019. godine odnela pobedu u "Zvezdama Granda", a mentorka joj je bila Marija Šerifović.

Više fotografija možete pogledati u gleriji ispod.