10.02.2024.

15:14

Foto: Privatna arhiva

Džet set

Tamara Đurić ponosno šeta prirodno poprsje, ali i isklesane trbušnjake: Zategnuta je kao struna, vilica će vam pasti (VIDEO)

Tamara Đurić podvrgla se operaciji vađenja silikonskih implantanata i sada ponosno nosi svoje prirodne grudi.

Kako je oduvek važila za egzotičnu lepoticu, bilo je onih kojima nije bilo jasno zašto je išta dirala na sebi, te Đurićeva sada prima na stotine komplimenata kada je fizički izgled u pitanju.

Kako je izuzetno aktivna na društvenim mrežama i rado deli trenutke iz svoje svakodnevice, ona je objavila snimak koji je privukao ogromnu pažnju.

Crnka je pozirala u kratkom rolka-topiću i suknji do kolena, a tom prilikom svi su gledali u njene isklesane trbušnjake.

Podsetimo, Tamara Đurić za Informer otkrila je iz kog razloga se odlučila na gore pomenutu drastičnu promenu.

- Osetila sam potrebu da nemam silikone... Nisam mogla da nosim haljine svetskih dizajnera, pošto se kroje proporcionalno. Nikada me zluradi komentari nisu zanimali jer sam ja ličnost za sebe. Ostajem pri stavu da kada se pojaviš sa ogromnim poprsjem, ljudi žele da te čuju, u smislu: "Čekaj da vidim šta priča ova budala", ali mislim da je sada svima jasno da moja poenta nije u velikim grudima i niskim pobudama - rekla je ona u eklskuzivnom intervjuu za naš medij.

Tagovi: