11.02.2024.

08:14

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Ženin ljubavnik ga prebio u sopstvenom stanu! Žika Nikolić o drami sa bivšom suprugom: "Da sam ih video van pešačkog, zgazio bi ih"

Žika je rekao da je ona odlučila da ode iz braka, ali ne i iz zajedničkog stana.

- Desilo mi se da me žena sa ljubavnikom sačeka na vratima, pa razbije - otkrio je on i dodao:

- Zakačila je rezu na vratima dok je bila sa ljubavnikom, a kada sam pozvonio, rezu nisu skinuli, nego su me sačekali sa pesnicom po nosu. Tada sam bio ljut, da sam ih sreo na ulici, a da nije bio pešački prelaz, zgazio bi ih. Bogu hvala, brzo me je prošao bes - ispričao je Žika Šarenica jednom prilikom u emisiji "Magazin In".

Informer

 

Podsetimo, dugogodišnji voditelj emisije "Žikina šarenica" poslednjih godina je vodio i Jutarnji program na Pink televiziji. Ipak, Žika Nikolić je nedavno otišao u penziju, a kako kaže, penzionerski dani mu baš prijaju:

- Pronašao sam zanimaciju, neki svoj smisao. Družim se sa prijateljima. Pročitam neku knjigu. Osnovao sam sa prijateljima jedno udruženje koje se zove "Udruženje ljubitelja srpske tradicije" i sada radimo neki serijal. Videćemo kad završimo kako će to da ispadne. Zove se "Kraljevske banje Srbije". Ima osam banja u Srbiji, gde su kraljevi Srbije, i jedne i druge dinastije, umešali prste i potpomogli razvoj tih banja. Sad smo završili priču o Banji Koviljači, sledi Vrnjačka Banja. Biće to jedan lep serijal - ispričao je Žika za "Blic".