Autor: Informer.rs

12.02.2024.

15:19

Foto: Printscreen/Instagram

Džet set

"Ne sviđa ti se šta radim, a i dalje me pratiš": Nikolina Pišek objavila snimak bez šminke i obratila se onima koji je mrze (VIDEO)

Nikolina je hrvatska voditeljka, glumica i foto-model, a važi za jednu od najlepših žena u regionu. Ovoga puta ona je odlučila da pokaže kako izgleda u prirodnom izdanju:

- Ovo je poruka svim hejterima. Ako ti se ne sviđa što radim, ali pratiš sve što radim, i dalje si moj fan - poručila je Pišek.

Pišekova se pojavljuje bez trunke šminke u beloj haljini, sa punđom i crnim naočarima, a zatim se transformiše u svetsku divu. Naime pojavljuje se u crnoj haljini sa sređenom frizurom i šminkom, kakvu je javnost zna.
Ispod videa nizali su se brojni komentari, a samo neki od njih su: "Čarobna i neuništiva!", "Praznik si za oči šta god da radiš"- pisali su pratioci.

Podsetimo, Nikolina je bila u žiži javnosti kada je njen suprug Vidoje Ristović preminuo. 

Informer

Otac pokojnog Vidoja, Vitor Ristović poznatiji kao Miša Grof, iznosio je optužbe na račun hrvatske voditeljke, a evo šta je svojevremeno izjavio:

Nikolina izdaje vilu koju je gradio Vidoje mojim parama! Ja sa njom nemam kontakt. Poslednji put smo se videli na Vidojevoj sahrani. Sa Pišekovom imam nekoliko sporova koji miruju, ništa se ne dešava - kazao je nedavno Miša za Informer.