12.02.2024.

22:18

Foto: Miloš Rafailović

Džet set

"Svakome spadaju gaće zbog žene koja je zver u krevetu" Jovana Jeremić odala tajnu velikih zavodnica, pa poručila: O meni će se učiti kao o fenomenu

Voditeljka je ponela elegantnu crnu haljinu, sa potpisom poznatog italijanskog brenda, dok je srpski preduzetnik zablistao u beloj košulji, te odelu nežno plave boje.

Pravna plavuša se, tom prilikom, obratila okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bio i Informer, a na samom početku otkrila je da li njenom izabraniku smetaju javna pojavljivanja.

- Ne smetaju mu, on voli da se pojavljuje sa mnom. Ja sam zvezda, a meni treba neko ko će mi pomoći da još više sijam. 

Jeremićeva je progovorila i o svojim kulinarskim sposobnostima.

- Znam nekad da skuvam nešto Draganu i meni, ali ne želim. Puno sam u životu spremala, sada neka meni spremaju. 

Na naše pitanje da li je možda Stankovića "osvojila" varjačom, odgovorila je:

Informer

 

- Muškarac se nikada ne zavodi kuhinjom, to rade očajnice. Muškarac se zavodi intelektom i kvalitetnim vođenjem ljubavi. Zbog žene koja je u krevetu "zver" i koja je umetnica u ljubavi svakome spadaju gaće i pre nego što sa njom legne u krevet. 

Jovana izaziva nezapamćenu pažnju, a na mrežama se katkad pojavi i pokoji negativan komentar.

- Ne reagujem na ružne komentare. Nikada nisam ni pročitala ništa. Živim svoj život. Cilj mi je da se upišem zlatnim slovima u novinarstvo. O meni će se za 20, 30 godina izučavati kao o fenomenu. Ne možete da zamislite šta ja spremam, niti sa kim ću raditi intervju. O meni će pričati svi.