Autor: Informer.rs

13.02.2024.

12:29

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Ona je kao Hitler i zovemo je "gazdarica"": Rada Manojlović priznala da ju je odluka da sestru postavi na ključno mesto, skupo koštala

Rada Manojlović izaziva veliku pažnju javnosti, još od muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", ne samo zbog brojnih hitova, već i zbog njene iskrenosti kada govori o privatnom životu.

Ovoga puta folk pevačica je ispričala koliko je mlađa sestra Marija previše ozbiljno shvatila ulogu menadžerke.

Rada je objasnila da sestra vodi računa ne samo o nastupima, već je počela da vedri i oblači i u privatnom životu zbog čega je u šali upoređuje sa najvećim fašistom svih vremena.

Informer

 

- Ona je u fazonu Nova godina je tada, kiti se jelka tada, raskićuje se pet dana posle. Ona je kao Hitler stroga. Sve određuje i meni i svima oko sebe. Zovemo je gazdarica jer nam svima gazduje. Baš se uživela, malo previše. Našla pa zašla. Ja kažem da joj je upalo sekirče u med. Majke mi - rekla je Rada za "Grand" i dodala da je Marija uspela da se toliko nametne da je svi redom slušaju, pa čak i njihovog oca.

Informer

 

Svi je slušamo. Kako gazduje meni, tako je počela da komanduje momku, tati, drugaricama. Svima. Nekako je doživljavamo kao da ima kredibilitet, autoritet. Kao Saša Popović ili Žika u Grandu. Svi je mi slušamo, gledamo je kao Boga - dodala je Manojlovićeva u emsiji za "Grand televiziju".