Autor: Informer.rs

13.02.2024.

13:10

Foto: ATA Images

Džet set

"Srećan Dan zaljubljenih": Jovana Jeremić poranila s lepim željama, a onda objasnila šta je prava ljubav

Jovana je stalno u žiži interesovanja, ne samo zbog britkog jezika i načina na koji vodi jutarnji program, već i zbog svog ljubavnog života.

Voditeljka koju su novinari već pitali kako i da li proslavlja Dan zaljubljenih, sada se oglasila na svom profilu na Instagramu sa zanimljivom obajvom. Jeremićeva je ovoga puta objavila fotografiju ssvog dečka na kojoj ga ljubi i poručuje:

- Kada se zaljubiš u nekoga, neka to bude neko ko zna tvoju omiljenu boju i kafu koju voliš da piješ. Onaj koji zna šta i kako voliš da jedeš i onaj koji te pita da li si gladna jer misli u svakom momenatu na tebe. Srećan Dan zaljubljenih. Neka svaki dan bude baš takav - napisala je Jovana u objavi i verovatno nemerno čestitala praznik zaljubljenima kako bi svima stavila do znanja da njen izabranik Dragan Stanković i ona slave ljubav svakoga dana.

Informer

 

Voditeljka je, inače, sinoć baš sedmoj sili objasnila kako ona zavodi:

- Muškarac se nikada ne zavodi kuhinjom, to rade očajnice. Muškarac se zavodi intelektom i kvalitetnim vođenjem ljubavi. Zbog žene koja je u krevetu "zver" i koja je umetnica u ljubavi svakome spadaju gaće i pre nego što sa njom legne u krevet - izjavila je Jovana.