14.02.2024.

22:13

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Mlađe nek se sakriju: Lidija Vukićević ima rođenu sestru, ne zna se koja više "grmi" (FOTO)

Iako se o Lidiji često piše, glumica se trudi da privatan život sakrije od javnosti. Međutim, jednom prilikom je odlučila da svima pokaže kako izgleda njena rođena sestra i da joj se javno zahvali.

- Sestra - imenica bez zamenice. Hvala ti što me podržavaš kad nisam u pravu, hvala ti što me štitiš i činiš me jakom. Hvala što me teraš na smeh kad se mrštim, hvala što me vratiš na pravi put kada izgubim mapu. Hvala što si uvek tu. Volim te - napisala je glumica jednom prilikom.

Podsetimo, Lidija Vukićević je nedavno u jednom intervjuu govorila o tome koliko joj je bilo teško da se dokaže na početku karijere.

Informer

 

- Počeci su mi bili najteži, želela sam da se dokažem. U svom prvom intervjuu sam rekla: "Ja sam glumica sa mozgom", to mi je bilo teško da dokažem - kazala je Lidija Vukićević za "Alo", pa nastavila:

- Ljudi su me doživljavali kao zgodnu, kovrdžavu crnku, a ja nisam želela da me ocenjuju po izgledu i da me osporavaju. Želela sam da steknem poštovanje i najvažnije mi je što sam to uspela.