Autor: Informer/K.Ć.

15.02.2024.

14:48

Foto: Informer

Džet set

(VIDEO) Jovana Jeremić brutalno isprozivala Selmu Bajrami: "Pošto vidim da nije obrazovana, moram da joj objasnim neke stvari"

Kraljica šera u emisiji je pričala o određenim kodeksima koje svaka javna ličnost treba da ima.

- To bi bilo isto kao da ja na Pinku vređam televiziju gde sam radila. Ja nikada neću izaći u javnost i reći neku ružnu reč, jer ja sam žena frajer. Postoji neki kodeks u životu - rekla je Jovana Jeremić, a onda se dotakla skandala Selme Bajrami koja je na jednom svom nastupu pokazivala rukama dvoglavog orla, koji je znak velike Albanije.

Informer

 

- Onda je došla Selma Bajrami koja pokazuje dvoglavog orla koji širi krila i koji je znak velike Albanije. Ona je pokušala da se vadi i govorila da to nije ništa i kao i mi pokazujemo tri prsta. Selmi treba da se objasni, a pošto se vidi da nije obrazovana, ja ću da joj objasnim. Tri prsta ne znače da su Srbi klali Albance i Šiptare, to znači da si Srbin i nikoga ne vređa to. Orao koji je ona pokazala znači secesiju Kosova. To ne znači da si ti Albanac, to znači da ti hoćeš nezavisno Kosovo, u tome je i razlika. To što je uradila znači da ona priznaje nezavisno Kosovo. Jedna pevačica treba da peva šta god želi, ali nemoj da dira pitanje od državnog značaja - rekla je JJ u "Info jutru" na televiziji Informer.

Podsetimo, pevačica Selma Bajrami bila je redovan gost u srpskim emisijama i klubovima, ali je onda pokazala i da nam ne misli dobro jer je gostovala u jednoj maloj, šiptarskoj diskoteci gde je zavijala i pokazivala simbol Velike Albanije - dvoglavog orla.

Vesela Selma igrala je i pevala šiptarske hitove, a kako bi dobila što više bakšiša, počela je da maše rukama i pokazuje dvoglavog orla uz arlaukanje.