Autor: Informer/K.Ć.

15.02.2024.

15:13

Foto: Informer

Džet set

Majka Aleksandre Prijović se osvrnula na njenu srednju školu: "Završila je samo tri razreda"

 

Aleksandra Prijović sa bakom, dekom i mamom Borkom trenutno zbog turneje boravi u Hrvatskoj. Pevačica je nakon prvog koncerta u Osjeku otišla da prespava u svom rodnom Belom Manastiru.

Mama Borka retko kada daje izjave za medije, ali sada je napravila izuzetak. Ona je progovorila o svojoj mezimici Aleksandri.

- Aleksandru sam uvek podržavala. Oduvek sam znala čime će se ona baviti, ona je kao dete pokazivala talenat i ima moju podršku od samog starta - rekla je Borka za Alo! i dodala da bi svakome poželela takvo dete:

Informer

 

- Svakom roditelju bih poželela dete kao što je Aleksandra, odličan učenik, pristojna, staložena -  kazala je ona te se nadovezala na navode da Aleksandra nije završila srednju školu:

- Aleksandra je završila osnovnu školu kao odličan đak, upisala je srednju školu i završila tri godine jer je takmičenje usporilo i nije uspela uporedno da završavi i četvrtu godinu. Svakako da Aleksandra planira da završi četvrtu godinu kako se više ne bi pisalo da ima samo završenu osnovnu školu - rekla je Borka.