16.02.2024.

12:43

Foto: Foto: ATA Images

Džet set

Priznala da ima problem?! Ana Nikolić podelila objavu o alkoholizmu, pevačica usijala društvene mreže

Naime, Ana je na svom Instagram profilu podelila snimak doktora Gabora Matea, koji je pričao o alkoholičarima i alkoholizmu.

Informer

 

- Čak i ako neko ko puno pije kaže: "Ja sam alkoholičar", ja bih mu rekao: "Ne, nisi. To nisi ti. Ti si osoba koja trenutno prolazi kroz mnogo bola  i koristi alkohol da uguši taj bol, ali to nije ono što si ti". Tako da, ne postoji osoba koja se oporavila i koja više nije alkoholičar. Čak ni alkoholičar nije alkoholičar u smislu u kojem ja govorim. Da, oni piju. Da, oni povređuju sebe. Da, oni uništavaju njihov život. To je sve tačno. Ne može se poreći. Treba priznati. Ali, šta ako zabranimo reč "zavisnik". Šta bi rekli? Rekli bi: "'Taj i taj' je ljudsko biće koje je mnogo patilo u životu i trenutno pokušava da pobegne od svoje patnje ovim određenim ponašanjem" - rekao je on, a Nikolićeva je u opisu fotke napisala:

Mnogi su ovaj njen gest i komentar protumačili kao priznanje da ima problem, pa su se u komentarima ređale poruke podrške, a šta je Anu navelo da podeli ovaj video ostaje nam da saznamo.