17.02.2024.

06:20

Foto: Shutterstock/ATA images

Džet set

Raščinila monaha, rodila mu dete, a onda ga ostavila: Sve tajne o krahu braka naše glumice

Par je svoju ljubav krunisao brakom 2006. godine na Vidovdan. Svadba je održana na šestomesečni pomen Ivaninom ocu Stevi Žigonu, a glumica i njen suprug Grigorije u julu su dobili naslednika Stevu.

Međutim, brak je doživeo krah, ali je par vešto to skrivao pune tri godine od javnosti, a ubrzo su se nakon toga ponovo pomirii, odnosno rešili su da svom braku daju još jednu šansu.

Ivana je nakon bračnog rasula, rešila da ode u Aranđelovac, kako bi lajkše podnela rastanak, međutim 2016. godine usledilo je pomirenje.

Informer

 

Jednom prilikom, Ivana je otkrila kako je ljudi doživaljavaju:

- O meni je, recimo, fama da sam ja neka srednjovekovna pojava i smeta im što sam nekako uvek van vinkla. Nema me, ja to priznajem, tamo gde je banalna sadašnjost. Meni nije bilo interesantno ono što je na površini, zanimala me je istina. Pravila sam svoje predstave kao velike avanture... Moje premijere su nekad bile daleko od očiju premijerskog beogradskog sveta dvojke, čak i kad su bile u prepunom Sava centru. Ali taj svet po meni kao da i nema da ponudi ništa novo - istakla je tada za "Blic".