16.02.2024.

20:53

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Mala je neverovatno glupa" JK brutalno oplela po Breskvici, pa udarila na Cecu: Srpska maćeha ne može nikome da uništi karijeru (FOTO)

Na samom početku, JK je pred okupljenim medijskim ekipama, među kojima je i Informer, progovorila o domaćici večeri.

- Dragana je moj višedecenijski prijatelj. U svim teškim trenucima je bila tu za mene. Naravno da sam došla da da je podržim. Dragana je oduvek davala mnogo novca u humanitarne svrhe i ne čudi me da je ovo humanitarka turneja. Ona ima toliko hitova i ne znam odakle da počnem koji bih više želela da čujem. Ne znam da li ću pre plakati ili se smejati uz njene hitove. Prošli put na ovom mestu publika je pevala tri sata. Ona toliko legendarnih hitova ima. 

Obraćanje medijima nije moglo da prođe ni bez njenog sukoba sa Cecom Ražnatović, pa je jedan od novinara upitao pop divu "kako komentariše to što je Dragani i njoj ista osoba pokušala da uništi karijeru".

Informer

 

- Srpska maćeha ne može nikome da uništi karijeru, ali to što radi je daleko od poštenog i kolegijalnog. Postoje i nad maćehama maćehe. Čekalo se par dana pred izlazak mog drugog albuma da mi se namerno ugasi kanal, pošto ni na koji drugi način nisu mogli da me spreče u nameri da napravim ono što sam napravila. Nisam mogla da ni da uđem u trending. Ja od te osobe doživljavam najgore udarce čitavu svoju karijeru. Interesantno je da je uvek izgledalo da ja napadam, a zapravo je bilo obrnuto. Ali, sve dođe na svoje. Karma radi žestoko. Onaj kapak koči sve više. 

Informer

 

Naposletku, osvrnula se i na Anđelu Ignjatović Breskvicu koja je nedavno istakla da bi volela da snimi duet sa Ražnatovićkom.

- Mala je neverovatno glupa - zaključila je.