Autor: Informer/A.S.

17.02.2024.

16:56

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Proslavila je Srbiju onako kako je to malo ko uspeo!" Karleuša nije štedela reči za Draganu nakon koncerta, prisetila se i jednog gesta pevačice koji nikada neće zaboraviti

Pevačica Dragana Mirković sinoć je održala prvi od ukupno dva zakazana koncerta u beogradskoj Areni. 

Mnoge poznate ličnosti došle su da podrže pevačicu, a među njima je bila i Jelena Karleuša, koja se sada nakon koncerta, putem svog Instagram profila emotivnim rečima obratila Dragani. 

Informer

 

- Dragana Mirković, legendarni pevač i umetnik koji 40 godina vlada Jugoistočnom Evropom. Žena kojoj su sva vrata otvorena, koja miri narode Balkana, briše granice i ujedinjuje u pesmama, humanista koji je dao milione za pomoć ljudima u nevolji bez obzira na veru i nacionalnost, prava srpska majka koja je proslavila Srbiju onako kako je to malo ko uspeo u spskoj muzici! Nežna i emotivna duša koja se u životu napatila, borila protiv nepravde i zla onih kojima je ljubav naroda prema njoj smetala i koja je pomogla meni kao detetu da stanem na noge - napisala je Karli. 

Karleuša je zatim otkrila da nikada neće zaboraviti jedan Draganin gest. 

Informer

 

- Ona je žena sa kojom se ja ne viđam svaki dan, naprotiv, viđamo se veoma retko, ali je sela na prvi avion i došla da bude uz mene kad mi je umrla majka, kad sam se od muke i problema ošišala do glave, branila kad su me napadali, volela kad su me mrzeli, razumela kad drugi nisu mogli, hvalila kad niko nije i videla iza moje maske... Njeno ime će zauvek sijati u našim tmurnim vremenima jer je ispisano zlatnim slovima! Čestitam na još jednom velikom uspehu, na prih 40 godina karijere i da nam zauvek budeš okružena milionima fanova koji prepoznaju anđela u tebi! Zagrli svoju decu i slavi jer si uspela ono najteže, a to je da ostaneš čistog srca... o, da, da, voli te tvoj prijatelj - napisala je Jelena.