18.02.2024.

12:44

Foto: Informer

Džet set

Bekuta objavila poruku posvećenu Aleksandri Prijović! Sinoć nastupila s njom na koncertu, danas joj poručila: "Neka te glas služi zauvek"

Ana Bekuta sinoć je bila deo spektakla Aleksandre Prijović u Osijeku, a njih dve su se emotivno pozdravile pred punom halom. Ana se pojavila u belom kompletu i zapevala "Kralj ponoći", a danas je putem objave na svom profilu uputila Aleksandri poruku:

Informer

- Draga moja Aleksandra, tako sam srećna što se namestilo da sam s tobom na koncertu baš u tvom rodnom kraju. Koliko je samo ljubavi sinoć tamo bilo! Bilo je neverovatnih koncerata, ali verujem da je najlepše kad se napravi ovakav spektakl u kraju gde si se rodila i odrasla. Čestitam ti od srca i neka te glas služi zauvek! - napisala je Ana, na šta joj je Aleksandra samo kratko odgovorila: "Hvala vama!" uz emotikon srca. 

Koncerti popularne Prije koje je održala na samo 30 kilometara od Belog Manastira gde je odrasla, oduševljavaju region, a veliki broj pevača udovoljio joj je došao na njene nastupe. Ipak, Aleksnadra je sinoć bila posebno polaskana Aninim dolaskom pa ju je na poseban način i predstavila:

- Dame i gospodo, najveći aplauz za jednu jedinu, Anu Bekutu -  kazala je mlada pevačica koja se Bekuti potom zahvalila:

- Hvala Vam puno! Ja želim da kažem, samo ne znam kojim rečima bih objasnila moje poštovanje prema vama. Znate da nikada nisam mogla da zamislim da ću deliti scenu sa Vama. Velika mi je čast da stojim pored žive legende, ne znam šta da kažem. Ovo je bila moja velika želja. Kada sam bila mala ja sam učila na Aninom pevanju, sve njene pesme znam i ovaj trenutak je jako poseban za mene. Hvala Vam što ste večeras došli - istakla je Aleksandra.